Uw ideale partner voor
het beheer van uw
supply chain

Meer over ons

Bekijk onze bedrijfsvideo

logo

55 000 m²

Magazijnoppervlakte

logo

40 000 000

Colli verwerkt/jaar

logo

> 300

Zendingen/dag

OVER ONS

Een betrouwbare partner voor al uw noden op vlak van transport en logistiek.

Dankzij onze 55.000 m² hypermoderne opslagruimte voorzien van duurzame technologieën, ons op maat ontwikkeld voorraadbeheersysteem en onze innovatieve aanpak, kan u bij ons gerust zijn. Wij stockeren, beheren en transporteren uw goederen met oog op kwaliteit en veiligheid. In een drank- en voedingssector die continu in beweging is, zijn wij uw partner voor het beheer van uw supply chain. Dat is onze focus. Wat is die van u?

Contacteer ons

IFS & BIO
Certificaat

GEAVANCEERDE
TECHNOLOGIE

ECOLOGISCHE
VOETAFDRUK

JOBS

Werken bij Vario Food

Diensten

Wat doet Vario Food?

Over ons

Ervaren Belgisch familiebedrijf met toekomstvisie

Wij zijn een trots Belgisch familiebedrijf en richten ons op langetermijnrelaties met onze klanten. We stemmen onze dienstverlening af op uw noden. Daarom vinden we het vanzelfsprekend om product-en prijsneutraal te blijven en gooien we onze jarenlange ervaring, marktkennis en toekomstgerichte visie in de strijd zodat uw bedrijf kan groeien. Hierbij streven we steeds naar een juist evenwicht tussen economie, maatschappij en ecologie. Verneemt u graag meer?

Contacteer ons

Over ons

Vario Food Group

Vario Food Group nv werd opgericht in 2004 en is gevestigd in Lommel. De ideale uitvalsbasis om onze klanten in de hele Benelux te bedienen. Met meer dan 45 jaar ondernemerservaring zijn we met Vario Food Group al 15 jaar gedreven om allround logistieke processen te faciliteren voor de drank- en voedingsmarkt. Steunend op de familiale grondvesten, bouwen we verder om het logistiek landschap van morgen vorm te geven.

45
jaar ervaring